DE HELENDE KRACHT VAN STEMVORKEN, ZANG EN DRUM, EN AANRAKING VANUIT HEELHEID.

 

 

Access Bars® 

Access Bars® is een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd terwijl je ontspannen op de massagetafel ligt. Deze 32 punten zijn energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. 


Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.


Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.


Mocht je toe zijn aan meer ontspanning, ruimte en rust in je lichaam en geest dan is deze behandeling een hele fijne methode.

- om meer rust krijgen in het vermoeide denkhoofd
- bij stress, moeheid, overprikkeling
- als er veel verandert je leven en weer ruimte nodig heb

En vooral -  als je verlangt naar ontspanning! 

Deze behandeling kan gecombineerd worden met de lichaamsprocessen MTVSS en TSS. Je energie gaat dan heerlijk doorstromen en dat voel je... 

Een sessie kost 70 euro en duurt een uur.

Je mag me contant betalen, via een 'tikkie' of het overmaken.

Bij afzeggingen binnen 24 uur breng ik 50 procent in rekening voor een losse sessie.

Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.

E-mailen
Bellen
Info