HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST 

Fonoreflex

Fonoreflex is een combinatie tussen voetreflexzone therapie en stemvorken therapie/Fonoforese. Deze combinatie is ontzettend fijn om te ontvangen.

We beginnen met een voetenbadje met etherische olie, waar ik alvast de eerste stemvork zal laten trillen op het wateroppervlakte. dan kom je meteen al meer in ontspanning. Ondertussen kunnen we even afstemmen wat jouw intentie is voor deze sessie. Wat zou je willen ontvangen of los willen laten?

Daarna mag je heerlijk gaan liggen op de verwarmde jade stenen mat op de massagetafel (behalve als het buiten echt te heet is) en geef ik jouw een sessie op je voeten met de stemvorken, daarbij werk ik zowel onder je voeten (de plantaire zijde, waar de organen gereflecteerd worden), boven op je voeten, als aan de binnenzijde van de voeten (waar de wervelkolom gereflecteerd wordt en te beïnvloeden is)

Het resultaat is dat je in een diepe ontspanning komt, zowel sommige punten wel even (kort) pijnlijk kunnen zijn als de doorstroming weer op gang komt. Blokkades worden losgelaten en de trillingen kunnen heel ver je lichaam ingaan. Dat is echt heerlijk en heel bijzonder om mee te maken.

Ook zal ik tijdens deze sessie je voeten intuïtief masseren voor een nog diepere ontspanning, aarding, harmonie en balans. 

Een uitgebreide persoonlijke Fonoreflex sessie kost 100 euro.
Je kunt me contant betalen, via een tikkie of het overmaken op mijn rekening.
Deze sessie zijn geen vervanging voor reguliere geneeskunde, maar een prachtige aanvulling.

E-mailen
Bellen
Info