DE FREQUENTIE VAN HEELHEID 

Fonoreflex

Fonoreflex is een combinatie van voetreflextherapie en het werken met de stemvorken op de voeten. Deze combinatie therapie is door mij, Ineke Meraya, ontwikkeld en is een hele bijzonder manier om voetreflexzonetherapie en stemvorken healing te combineren.

Je komt tot rust en in diepe ontspanning maar ook werken we op blokkades die zich laten voelen en wordt er stress losgelaten. Er is ook aandacht voor jouw proces van heling en het loslaten van beperkende overtuigingen en fysieke pijn.

Bij voetreflextherapie gaan we ervan uit dat de reflexzones die op de voeten aanwezig zijn, corresponderen met de (verticale) lichaamszones en corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam. Door massage van de voeten ontspant het lichaam, verbetert de doorbloeding en worden blokkades opgeheven omdat de energie weer door gaat stromen. Voetreflextherapie brengt het lichaam in balans.

Waarom voetreflextherapie?
Het menselijk lichaam is een goed afgestelde machine. Elk onderdeel functioneert optimaal en alle onderdelen werken samen. Dan is het lichaam perfect in balans. Maar raakt één onderdeel defect, dan kan het lichaam wel door werken maar niet optimaal functioneren. De andere onderdelen raken op den duur overbelast en kunnen ook uitvallen. Wist je dat zo’n 80% van fysieke pijn kan worden toegeschreven aan stress en spanning? 

Er kunnen door overbelasting klachten ontstaan zoals: maag- en darmproblemen, hoofdpijn, rug- schouder- en nekklachten, vermoeidheid, lusteloosheid en slapeloosheid

Voetreflextherapie helpt om het hele lichaam weer in balans te krijgen. Door deze behandeling wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam geactiveerd. Bovendien is het heel ontspannend, hotel en ook pijnlijke momenten kunnen zijn.

Voetreflextherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied. Het is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de persoon. Het is een therapie die voor iedereen voor opluchting en ontspanning kan zorgen.

We werken tijdens deze sessie met voetreflexmassage, maar ook met de stemvorken op de voeten. Het is ook mogelijk om dit te combineren met de lichaamsgerichte chakra healing sessie met de stemvorken. 

Een Fonoreflex sessie kost 100 euro. Deze LANGE sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

In de maanden november en december kun je een kennismaking sessie reserveren van een uur voor 50 euro.

Graag contant betalen of via een tikkie. In overleg mag je het ook van tevoren overmaken.


Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.

E-mailen
Bellen
Info