VOOR JOUW ONTSPANNING EN STRESS RELEASE 

Lomi Lomi Massage - Aanraking vanuit heelheid 


Lomi Lomi is een hele fijne , diep ontspannende massagevorm die oorspronkelijk komt uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. 


Wat is een Lomi Lomi Massage?


Lomi Lomi Massage is diep ontspannende massage. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Je wordt gemasseerd met warme olie.

Je ligt bij mij op een verwarmde mat met 576 jadestenen, waardoor je spieren zich gemakkelijker kunnen ontspannen. Ik masseer je rug, benen, voeten, armen, handen, buik en gezicht. Tijdens het eerste gedeelte lig je op je buik en tijdens het tweede gedeelte op je rug. Een gedeelte van je lichaam ligt de hele massage onder een doek/sarong. 

Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel. 
Deze diepgaande  massage is vooral gericht op ontspanning en het helpt je om stress los te laten. Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt. Het is een transformerende massage. 

Ontvangers voelen zich ' herboren' na deze sessie en komen regelmatig terug om in balans te blijven en om steeds hun opgebouwde stress los te kunnen laten. Dat is geen luxe, maar noodzaak, omdat we in een hectische wereld leven waar veel prestatie druk is en veel stress...

Een ervaring:

Hoi Ineke, hier mijn 'review' die je mag gebruiken: 

Lomi Lomi bij Ineke Meraya, wat een totaal-ervaring: fysiek, emotioneel, spiritueel, alles kwam samen in een warm bad. Dank je Ineke voor je veilige bedding en kundige handen, armen, zang en liefdevolle spirit. Heeeeel erg aan te raden! 

Josée.


Een Lomi Lomi Massage kost 100 euro.

Je mag me contant betalen, via een 'tikkie' of het overmaken.

Deze sessies zijn geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.


E-mailen
Bellen
Info