DE FREQUENTIE VAN HEELHEID 

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi is een holistische massagevorm uit Hawaï met een sterke spirituele grondslag. 

Aunty Margaret, één van de bekendste leraressen in deze traditionele massagevorm omschrijft Lomi Lomi als een ‘Liefdevolle massage waarbij een hart, handen en ziel zich verbinden met de bron van het leven zelf’

Hoe gaat de Lomi Lomi Healing Massage in zijn werk?

Na een kort gesprek over jouw intentie voor deze sessie mag je gaan liggen. 

Bij mij lig je op een verwarmde ondergrond. Een infrarood mat met 576 jadestenen verwarmt de tafel, waar je op ligt en waar de (oliebestendige) doek op ligt. Ik werk met veel kokosolie, soms voeg ik er wat etherische olie aan toe. 

Ik zal dan beginnen met een kort gebed, waarna ik voor je zing en drum om het lichaam te openen voor de massage. Dan kan er al van alles gebeuren. Energie gaat stromen en/of opgeslagen emoties worden voelbaar.

Tijdens een Lomi Lomi Massage wordt het lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen, vaak met de handen en ook veel met de onderarmen. Je rug, benen, armen, handen, voeten, buik, en een gedeelte van je nek en schouders worden gemasseerd met veel aandacht voor jouw welzijn.

Wat is het effect van Lomi Lomi Healing Massage?

Het belangrijkste doel is om op een liefdevolle manier lichaam en geest in harmonie te brengen. Het is een ontspanningsmassage die tegelijkertijd ook dient als bindweefselmassage en zorgt voor stress release. 

Deze massage geeft een diepe inwerking. Mensen die Lomi lomi Healing Massages ondergaan ervaren vaak dat ze zich daarna als herboren voelen. De massage geeft nieuwe levenskracht en heeft een stimulerend effect op de spieren, bloedcirculatie, organen en het zenuwstelsel. Ook kunnen lichamelijke klachten verbeteren, vooral spierklachten.


Een reactie van Josée:

Hoi Ineke, hier mijn 'review' die je mag gebruiken:   Lomi Lomi bij Ineke Meraya, wat een totaal-ervaring: fysiek, emotioneel, spiritueel, alles kwam samen in een warm bad. Dank je Ineke voor je veilige bedding en kundige handen, armen, zang en liefdevolle spirit. 

Heeeeel erg aan te raden! 

Josée.

Een Lomi Lomi Healing Massage kost 100 euro.

Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling. 

E-mailen
Bellen
Info