VOOR ONTSPANNING EN HET LOSLATEN VAN STRESS

Lomi Lomi Massage


Lomi Lomi is een hele mooie, diepgaande massagevorm die voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur.


Wat is een Lomi Lomi Massage?


Lomi Lomi Massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op diepe ontspanning. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen en de handen wordt gemasseerd. Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven. Je ligt bij mij op een verwarmde mat met 576 jadestenen, waardoor je spieren zich gemakkelijker kunnen ontspannen. Ik masseer je rug, benen, voeten, armen, handen, buik en gezicht. Tijdens het eerste gedeelte lig je op je buik en tijdens het tweede gedeelte op je rug. Een gedeelte van je lichaam ligt de hele massage onder een doek/sarong.


Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel en op de zintuigen.
De massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van negatieve emoties. Het helpt je om stress los te laten. Lomi lomi massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt. Het is een transformerende massage.
De Lomi Lomi massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Na deze massage voel je je als herboren.

Een ervaring:

Hoi Ineke, hier mijn 'review' die je mag gebruiken: 

Lomi Lomi bij Ineke Meraya, wat een totaal-ervaring: fysiek, emotioneel, spiritueel, alles kwam samen in een warm bad. Dank je Ineke voor je veilige bedding en kundige handen, armen, zang en liefdevolle spirit. Heeeeel erg aan te raden! 

Josée.

Een Lomi Lomi Massage kost 100 euro en duurt 1,5 uur.

Je mag me contant betalen, via een 'tikkie' of het overmaken.

Deze sessies zijn geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.


E-mailen
Bellen
Info