HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST

Stemvork therapie - Fonoforese en Fonoreflex

Fonoforese is het werken met stemvorken. Door helende trillingen toe te voegen aan jouw systeem kom je tot rust en meer in balans. Ik werk met ongeveer 90 verschillende stemvorken van roestvrijstaal en met een aantal kristallen stemvorken. 

Ik werk daarbij zowel op je fysieke lichaam ( Fonoforese) en op je voeten ( Fonoreflex) maar ook in het energieveld in en om je heen.

Fonoforese krijgt ook wel eens de naam ‘toonpunctuur’ mee. Het zijn 'helende' tonen die aangeboden worden via de huid en ook via het gehoor. De verschillende stemvorken hebben allemaal een eigen frequentie. Door de juiste toepassing krijg je weer harmonie in het lichaam.

De therapie is in het Westen pas bekend vanaf de jaren 80 van de 20ste eeuw, met als initiatiefnemer Hans Cousto. Toch is de eerste stemvork, voor zover dat nu bekend is, al gemaakt in 1711.

De trillingen van de verschillende stemvorken zijn afgestemd op zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos. Dit alles is dan wel geoctaveerd naar het hoorbare. De stemvorken hebben onbewust een soort ‘herkenningsmelodie’ (ieder mens heeft zijn/haar eigen unieke trilling) en daar reageert het lichaam op. 

Ik combineer deze frequentie/klank sessie met een stukje coaching, indien dat gewenst is en bijdraagt aan jouw gezondheid, innerlijke rust en balans. Ook zing ik vaak en drum ik en raak ik je aan om warmte en healing door te geven. (gekleed) 

De stemvorken kunnen ook ingezet worden op spieren en bindweefsel en botten, om je hele systeem uit te lijnen en fysieke lachten te behandelen, indien dat nodig is voor jouw herstel.

De energie in het lichaam gaat weer stromen. Je gaat je heel anders voelen, en meer in lijn met je eigen energie en trilling. Veel mensen ervaren het als 'thuiskomen' Het is zowel preventief in te zetten als een methode om opnieuw rust en balans te brengen en stress los te laten.

Elke sessie wordt op maat gemaakt voor jou. Een traject van vijf sessies kan al veel in beweging zetten. Vaak is het fijn om daarna weer te komen als je zelf de behoefte voelt van binnenuit. We leven nu eenmaal in een hectische maatschappij waar je steeds opnieuw om moet gaan met stress en soms heftige dingen. Daarom is het belangrijk om je systeem regelmatig op te (laten) schonen, om in balans te kunnen blijven.

Op de pagina ervaringen kun je wat recensies lezen, maar persoonlijke ervaring is het beste, omdat het moeilijk in woorden uit te drukken kan zijn wat er gebeurt tijdens en na de sessie.  

Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.E-mailen
Bellen
Info