HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST

Frequentie healing met stemvorken - Fonoforese

Fonoforese is het werken met stemvorken. Door helende trillingen toe te voegen aan jouw systeem kom je tot rust en meer in balans. Het werkt als acupunctuur, maar dan zonder naalden. Ik werk met ongeveer 90 verschillende stemvorken van roestvrijstaal en met een aantal kristallen stemvorken. 

Intuïtief weet ik in het moment welke jij nodig bent voor heling en doorstroming. Ik werk daarbij zowel op je fysieke lichaam, en op je voeten, maar ook in het energieveld in en om je heen ( je chakra's, meridianen, aura). 

Fonoforese krijgt ook wel eens de naam ‘toonpunctuur’ mee. Het zijn 'helende' tonen die aangeboden worden via de huid en ook via het gehoor. De verschillende stemvorken hebben allemaal een eigen frequentie. Door de juiste toepassing krijg je weer harmonie in het lichaam.

De therapie is in het Westen pas bekend vanaf de jaren 80 van de 20ste eeuw, met als initiatiefnemer Hans Cousto. Toch is de eerste stemvork, voor zover dat nu bekend is, al gemaakt in 1711.

De trillingen van de verschillende stemvorken zijn afgestemd op zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos. Dit alles is dan wel geoctaveerd naar het hoorbare. De stemvorken hebben onbewust een soort ‘herkenningsmelodie’ (ieder mens heeft zijn/haar eigen unieke trilling) en daar reageert het lichaam op. 

De energie in het lichaam gaat weer stromen en je lichaam is weer in staat meer zelfherstellende werkzaamheden te verrichten. Daarom is het zowel preventief in te zetten als een methode om opnieuw rust en balans te brengen en stress los te laten. En ik gebruik de stemvorken ook voor fysieke klachten, om blokkades los te maken. Vaak zing en drum ik ook nog ter aanvulling, maar niet altijd. 

Ik zal ook regelmatig mijn handen op je lichaam neerleggen, om warmte en helende energie door te geven.

Elke sessie wordt op maat gemaakt voor jou. Een traject van vijf sessies kan al veel in beweging zetten. Vaak is het fijn om daarna weer te komen als je zelf de behoefte voelt van binnenuit. We leven nu eenmaal in een hectische maatschappij waar je steeds opnieuw om moet gaan met stress en soms heftige dingen. Daarom is het belangrijk om je systeem regelmatig op te (laten) schonen, om in balans te kunnen blijven.

Op de pagina ervaringen kun je wat recensies lezen, maar persoonlijke ervaring is het beste, omdat het moeilijk in woorden uit te drukken kan zijn wat er gebeurt tijdens en na de sessie.  

Een uitgebreide sessie van 1,5 uur kost 100 euro.

Je mag me contant betalen, via een 'tikkie' of het overmaken.

Bij afzeggingen binnen 24 uur breng ik 50 procent in rekening voor een losse sessie.


Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.E-mailen
Bellen
Info