HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST

Touch and sound sessie

Touch and sound is een combinatie sessie van een hele fijne massage van je lichaam en klank healing.

Het fysieke lichaam heeft vaak de behoefte aan aanraking om te kunnen ontspannen en je energetische systeem vraagt om balans en doorstroming van energie door helende trillingen of andere vormen van healing. 

De massage is gebaseerd op de Lomi Lomi Massage. Lomi Lomi is een hele fijne , diep ontspannende massagevorm die oorspronkelijk komt uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De basis van deze massage is "ALOHA", het geven van healing door middel van onvoorwaardelijke liefde.

Je ligt bij mij op een verwarmde mat met 576 jadestenen (behalve als het boven de 25 tot 30 graden is), waardoor je spieren zich gemakkelijker kunnen ontspannen. Ik masseer de achterkant van je lichaam en daarna mag je je omdraaien en geef ik je een healing met klank. 

Het is heel ontspannend en daardoor komt het denkende hoofd vaak volledig tot rust en dat kan zorgen voor een reset van je hele systeem.

Hoe fijn is het om jezelf deze opschoning te gunnen?

In het oude China werden de dokters betaald om hun cliënten gezond te houden en zo ziekte te voorkomen. Dit is een mooie manier om jezelf regelmatig een helende sessie te laten 'ondergaan'. Omdat jij het waard bent om gezond, ontspannen en gelukkig te zijn. En natuurlijk zijn daar geen garanties voor en is het geen quick fix, maar wel een hele fijne manier om tot rust en in balans te komen. In onze hectische maatschappij, waar we veel druk en stress kunnen ervaren, is dit eerder een noodzaak is dan een luxe.

Een ervaring:

Je behandeling was heerlijk, ik heb je al aanbevolen bij de "Burly Babes". 😊
Marjo Lein
Dank je wel voor die fijne, warme behandeling.

Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.
E-mailen
Bellen
Info