HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST

Voetreflex en stemvorken - Fonoreflex


Fonoreflex is een combinatie van voetreflexzonetherapie en stemvorken. Deze methode heb ik, Ineke Meraya, zelf ontwikkeld na 15 jaar ervaring als voetreflexzonetherapeut en 13 jaar ervaring als fonoforese therapeut.

Bij voetreflexzonetherapie gaan we ervan uit dat de reflexzones die op de voeten aanwezig zijn, corresponderen met de (verticale) lichaamszones en daardoor corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam. Het is een heel oude geneeswijze, die bijvoorbeeld in het oude China al ongeveer 5000 jaar wordt toegepast en zowel voor het verbeteren van fysieke klachten ingezet wordt, maar ook preventief.

Door het met aandacht masseren van de voeten ontspant het lichaam. Het geeft een verbetering in de doorbloeding en heft blokkades op. Voetreflexzonetherapie brengt het lichaam opnieuw in balans.

Het menselijk lichaam is een goed afgestelde machine. Elk onderdeel functioneert optimaal en alle onderdelen werken samen. Dan is het lichaam perfect in balans. Maar raakt één onderdeel 'defect', dan kan het lichaam wel door werken maar niet optimaal functioneren. Er is dan een disbalans.

Ongeveer 75% ( misschien zelfs meer?) van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning... 

Voetreflexzonetherapie helpt om het hele lichaam weer in balans te krijgen. Door deze behandeling wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Voetreflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied. Het is een therapie die voor iedereen voor ontspanning en heling kan zorgen.

In de sessies die ik geef combineer ik de 'westerse' voetreflexmassage en de Chinese voetreflex  (Chinflex), en ook voeg ik de helende trillingen van stemvorken toe om blokkades op te heffen. Het is een hele ontspannende sessie, waarin pijnpunten die aangeraakt worden op kunnen lossen, doordat de doorstroming van energie weer bevorderd wordt. Je kunt helemaal tot rust komen en voelt je na de sessie vaak 'herboren' en meer aanwezig in je lichaam. (gegrond)

Een uitgebreide sessie van 1,5 uur kost 100 euro.

Je mag me contant betalen, via een 'tikkie' of het overmaken.

Bij afzeggingen binnen 24 uur breng ik 50 procent in rekening voor een losse sessie.


Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.


E-mailen
Bellen
Info