VOOR JOUW ONTSPANNING EN STRESS RELEASE    

Over Ineke Meraya

Ik ben geboren in 1967 in een ondernemers gezin in Oldemarkt. Een gevoelig meisje wat toen al veel dingen aanvoelde.

Mijn pad van zelfontwikkeling is vanaf mijn veertigste levensjaar een stroomversnelling ingegaan. 'Er moet toch meer zijn.... maar wat?' Deze vraag hield me bezig. 

Toen ben ik begonnen met massage en voetreflex opleidingen en daar ging er een nieuwe wereld voor me open.  De combinatie van technieken en persoonlijke ontwikkeling veranderde mijn kijk op het leven. 

Toen ik healing en fonoforese/stemvorktherapeut opleidingen ging volgen bleek dat mijn gevoeligheid juist heel goed van pas kwam en een persoonlijke kracht is. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een sterk ontwikkelde intuïtie heb, die mij in dit werk goed van pas komt, omdat ik intuïtief 'weet' wat ik moet doen en wat er aan de hand is.

Daarna volgden opleidingen als systemisch coach en zielscoach. Nu is het plaatje compleet.

We zijn allemaal mensen en de wereld waarin we leven is vaak hectisch. Ontspanning is daarom geen luxe,  maar noodzaak. Het gaat om balans. Dat geldt voor ieder mens, ook voor mij.

Mijn werk geeft me veel voldoening en vreugde. Het maakt mij blij als ik ontvangers zie ontspannen en echt iets kan betekenen voor mijn medemensen. Het geven van de sessies is echt mijn passie en mijn missie is dat jij je kunt ontspannen, tot rust komt en je stress los kunt laten.

Verder ben ik getrouwd met mijn lieve man Freddie en hebben wij twee lieve, inmiddels volwassen, dochters, waar ik veel van houd en houd ik ook van leuke dingen doen met vrienden, bijvoorbeeld uit eten gaan, een drankje doen en lekker dansen. 

En ik ga elke dag wandelen en fietsen met onze hond Indy. Heerlijk buiten, in de natuur.

Ik bewandel dit pad vanuit liefde en heelheid.

In mijn fijne ruimte in Heino ontvang ik je graag voor helende sessies en workshops.

Ineke Meraya Buitenhuis.

Ik ontdekte dat lichaam en geest samenwerken en dat echte heling op beide gebieden plaats moet vinden om werkelijk blijvende veranderingen te kunnen krijgen. 

Er vond een transformatie plaats in mijzelf en in mijn werkwijze. Van wat hardere massagevormen ben ik naar een zachte aanpak gegaan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Met respect voor het lichaam en de aanwezige blokkades. Jij bent het startpunt en wat jouw verlangens zijn, zowel fysiek als psychisch / emotioneel.

Nu kan zeggen dat het plaatje voor mij compleet is. Ik weet eindelijk wie ik ben en wat ik wil. Leven vanuit Liefde is mijn motto. Niets is voor niets geweest en ik voel me dankbaar voor alle lessen die op mijn pad kwamen. 

Verder houd ik van lezen, wandelen, de natuur, zingen, drummen, dansen, yoga, sauna, genieten van leuke dingen doen, en van mijn werk. En vooral van Freddie en mijn kinderen. 

Als ik jou frequentiehealingen of fonoreflex mag geven om meer in balans te komen en je opgeslagen blokkades los te laten... weet dan dat je helemaal welkom bent. 

Vanuit oneindige Liefde,

Ineke Meraya.E-mailen
Bellen
Info