STEMVORKEN HEALING EN ZIELSCOACHING   

Over Ineke Meraya

Ik kan wel zeggen dat ik een lange innerlijke reis achter de rug heb. Geboren in 1967 in een ondernemers gezin in Oldemarkt. Een hooggevoelig meisje wat toen al veel dingen aanvoelde en leerde om zich aan te passen. In die tijd ging dat nu eenmaal zo.

Mijn pad van zelfontwikkeling is vanaf mijn veertigste levensjaar een stroomversnelling ingegaan. 'Er moet toch meer zijn.... maar wat?' Deze vraag hield me bezig. Mijn ziel bleef me smeken om een ander pad te kiezen. Om te gaan doen waar ik hiervoor gekomen ben. En om mijn passie te vinden en me te ontwikkelen en mezelf te helen.

Toen ben ik begonnen met massage en voetreflex opleidingen en daar ging er een nieuwe wereld voor me open.  De combinatie van technieken en persoonlijke ontwikkeling veranderde mijn kijk op het leven. Het leven werd de moeite waard en de zon in mij ging schijnen.

Wel ontdekte ik al snel dat ik anders waarnam dan de meeste van mijn mede studenten en collega's, omdat ik meer voelde en zag. Ik zag verbanden die anderen niet zagen en kon communiceren met de cellen van het lichaam. Soms was dat lastig, vaak ook heel mooi. Zo leerde ik om steeds meer van mezelf te houden en op mijn waarnemingen te vertrouwen. Stap voor stap.

Toen ik healing en fonoforese/stemvorktherapeut opleidingen ging volgen bleek dat mijn 'gaves' juist heel goed van pas kwamen en werd ik steeds sterker. Daarna volgden opleidingen als systemisch coach en zielscoach. Nu is het plaatje compleet en kan ik me goed ontspannen en voel ik mij (meestal) gelukkig en in balans.

Verder ben ik getrouwd met mijn lieve man Freddie en hebben wij twee lieve, inmiddels volwassen, dochters, waar ik veel van houd en houd ik ook van leuke dingen doen met vrienden, bijvoorbeeld uit eten gaan, een drankje doen en lekker dansen.

Ik bewandel dit pad vanuit liefde en heelheid.

In mijn fijne ruimte in Heino ontvang ik je graag voor helende sessies en workshops.

Ineke Meraya Buitenhuis.

Ik ontdekte dat lichaam en geest samenwerken en dat echte heling op beide gebieden plaats moet vinden om werkelijk blijvende veranderingen te kunnen krijgen. 

Er vond een transformatie plaats in mijzelf en in mijn werkwijze. Van wat hardere massagevormen ben ik naar een zachte aanpak gegaan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Met respect voor het lichaam en de aanwezige blokkades. Jij bent het startpunt en wat jouw verlangens zijn, zowel fysiek als psychisch / emotioneel.

Nu kan zeggen dat het plaatje voor mij compleet is. Ik weet eindelijk wie ik ben en wat ik wil. Leven vanuit Liefde is mijn motto. Niets is voor niets geweest en ik voel me dankbaar voor alle lessen die op mijn pad kwamen. 

Verder houd ik van lezen, wandelen, de natuur, zingen, drummen, dansen, yoga, sauna, genieten van leuke dingen doen, en van mijn werk. En vooral van Freddie en mijn kinderen. 

Als ik jou frequentiehealingen of fonoreflex mag geven om meer in balans te komen en je opgeslagen blokkades los te laten... weet dan dat je helemaal welkom bent. 

Vanuit oneindige Liefde,

Ineke Meraya.E-mailen
Bellen
Info