HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST   

Over Ineke Meraya

Ik ben geboren in 1967 in een ondernemers gezin in Oldemarkt. Een gevoelig meisje wat toen al veel dingen aanvoelde. Mijn hoog gevoeligheid was als kind en jong volwassene vaak lastig en ik ben 'vroeger' lang depressief en zoekend geweest. Wat is toch de bedoeling van mijn leven, zo vroeg ik me dan af. En waarom ben ik zo anders dan anderen en voel ik zoveel? Er moet toch meer zijn.... maar wat? Deze vragen hielden me bezig. Mijn pad van zelfontwikkeling en heling is vanaf mijn veertigste levensjaar een stroomversnelling ingegaan.

Toen ben ik begonnen met massage en voetreflex opleidingen en daar ging er een nieuwe wereld voor me open. De combinatie van technieken en persoonlijke ontwikkeling veranderde mijn kijk op het leven. Toen ik healing en fonoforese/stemvorktherapeut opleidingen ging volgen bleek dat mijn gevoeligheid juist heel goed van pas kwam en een persoonlijke kracht is. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een sterk ontwikkelde intuïtie heb, die mij in dit werk goed van pas komt, omdat ik intuïtief 'weet' wat ik moet doen en wat er aan de hand is. Daarna volgden opleidingen als systemisch coach en zielscoach. Nu is het plaatje compleet. 

Ik voel me meestal heel gelukkig en mijn werk geeft me veel voldoening en vreugde. Ik vind het heel fijn om je te mogen 'helpen' om los te laten waar je last van hebt en je diepe ontspanning en balans te laten ervaren. Juist omdat ik weet hoe het voelt als je veel stress ervaart of fysieke klachten hebt kan ik me goed inleven in jouw situatie en kan ik je tools aanreiken om andere keuzes te maken. De enige die echt iets kan veranderen in je leven ben jijzelf, maar mijn ondersteuning helpt om veranderingen gemakkelijker te maken. Ik werk vanuit de holistische visie dat lichaam en geest één zijn en ben er van overtuigd dat heling en inzichten hand in hand gaan. Daarom combineer ik graag coaching met healing, als jij dit wilt, maar gewoon komen voor ontspanning mag ook. Het is maar net wat jouw intentie is voor een sessie en jouw wens is mijn uitgangspunt. Je bent welkom met alles wat je draagt en precies zoals je bent. 

Verder ben ik getrouwd met mijn lieve man Freddie en hebben wij twee lieve, inmiddels volwassen, dochters, waar ik veel van houd en houd ik ook van leuke dingen doen met vrienden, bijvoorbeeld uit eten gaan, een drankje doen en lekker dansen. En ik ga elke dag wandelen en fietsen met onze hond Indy. Heerlijk buiten, in de natuur. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor mij en mijn verbinding met de Bron van Al (het universum, Spirit) en de Aarde is de basis van waaruit ik werk.

Ik bewandel dit pad vanuit liefde en heelheid.

In mijn fijne ruimte in Heino ontvang ik je graag voor helende sessies en workshops.

Ineke Meraya Buitenhuis.

Ik ontdekte dat lichaam en geest samenwerken en dat echte heling op beide gebieden plaats moet vinden om werkelijk blijvende veranderingen te kunnen krijgen. 

Er vond een transformatie plaats in mijzelf en in mijn werkwijze. Van wat hardere massagevormen ben ik naar een zachte aanpak gegaan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Met respect voor het lichaam en de aanwezige blokkades. Jij bent het startpunt en wat jouw verlangens zijn, zowel fysiek als psychisch / emotioneel.

Nu kan zeggen dat het plaatje voor mij compleet is. Ik weet eindelijk wie ik ben en wat ik wil. Leven vanuit Liefde is mijn motto. Niets is voor niets geweest en ik voel me dankbaar voor alle lessen die op mijn pad kwamen. 

Verder houd ik van lezen, wandelen, de natuur, zingen, drummen, dansen, yoga, sauna, genieten van leuke dingen doen, en van mijn werk. En vooral van Freddie en mijn kinderen. 

Als ik jou frequentiehealingen of fonoreflex mag geven om meer in balans te komen en je opgeslagen blokkades los te laten... weet dan dat je helemaal welkom bent. 

Vanuit oneindige Liefde,

Ineke Meraya.E-mailen
Bellen
Info