TSR SESSIES EN FREQUENTIE HEALING   

Over Ineke Meraya

Ik ben geboren in 1967 in Oldemarkt. Een gevoelig meisje wat al jong veel dingen aanvoelde. 

Vanaf mijn veertigste levensjaar ben ik begonnen met massage en voetreflex opleidingen en daar ging er een nieuwe wereld voor me open. De combinatie van technieken en persoonlijke ontwikkeling veranderde mijn kijk op het leven. Toen ik healing en fonoforese/stemvorktherapeut opleidingen ging volgen bleek dat mijn gevoeligheid juist heel goed van pas kwam en een persoonlijke kracht is. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een sterk ontwikkelde intuïtie heb, die mij in dit werk goed van pas komt, omdat ik intuïtief 'weet' wat ik moet doen en wat er aan de hand is. Daarna volgden opleidingen als systemisch coach en zielscoach. Nu is het plaatje compleet. 

Ik voel me meestal heel gelukkig en mijn werk geeft me veel voldoening en vreugde. Ik vind het heel fijn om je te mogen 'helpen' om los te laten waar je last van hebt en je diepe ontspanning en balans te laten ervaren.

De enige die echt iets structureel kan veranderen in je leven ben jijzelf, maar mijn ondersteuning helpt om veranderingen gemakkelijker te maken. Jij bent welkom met alles wat je draagt en precies zoals je bent. 

Verder ben ik getrouwd met mijn lieve man Freddie en hebben wij twee lieve, inmiddels volwassen, dochters, waar ik veel van houd en houd ik ook van leuke dingen doen met vrienden en familie. En ik ga elke dag wandelen en fietsen met onze hond Indy. Heerlijk buiten, in de natuur. 

Ik bewandel dit pad vanuit liefde en heelheid.

In mijn fijne ruimte in Heino ontvang ik je graag voor helende sessies en workshops.

Ineke Meraya Buitenhuis.

Ik ontdekte dat lichaam en geest samenwerken en dat echte heling op beide gebieden plaats moet vinden om werkelijk blijvende veranderingen te kunnen krijgen. 

Er vond een transformatie plaats in mijzelf en in mijn werkwijze. Van wat hardere massagevormen ben ik naar een zachte aanpak gegaan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Met respect voor het lichaam en de aanwezige blokkades. Jij bent het startpunt en wat jouw verlangens zijn, zowel fysiek als psychisch / emotioneel.

Nu kan zeggen dat het plaatje voor mij compleet is. Ik weet eindelijk wie ik ben en wat ik wil. Leven vanuit Liefde is mijn motto. Niets is voor niets geweest en ik voel me dankbaar voor alle lessen die op mijn pad kwamen. 

Verder houd ik van lezen, wandelen, de natuur, zingen, drummen, dansen, yoga, sauna, genieten van leuke dingen doen, en van mijn werk. En vooral van Freddie en mijn kinderen. 

Als ik jou frequentiehealingen of fonoreflex mag geven om meer in balans te komen en je opgeslagen blokkades los te laten... weet dan dat je helemaal welkom bent. 

Vanuit oneindige Liefde,

Ineke Meraya.E-mailen
Bellen
Info