HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST


Workshops werken met stemvorken - Fonoforese & Fonoreflex


Fonoforese is het werken met de helende trillingen van stemvorken. In de tweedaagse basis workshop gaan we leren hoe we de chakra stemvorken in kunnen zetten, met als doel dat we door deze behandeling onze ontvanger een staat van diepe ontspanning aan kunnen bieden, waarin er stress losgelaten kan worden en er meer rust en balans in het systeem van deze ontvanger ontstaat.

Stemvorken kun je heel precies plaatsen. De trilling trilt dan diep in het weefsel door, daar waar je vingers bijvoorbeeld niet bij kunnen komen, maar ook heel subtiel, bijvoorbeeld in de aura, het energieveld om je heen, dan niet direct zichtbaar is, maar wel invloed heeft op hoe jij je voelt.

Op de eerste dag gaan we kennis maken met de stemvorken, ons eigen energetische veld tot rust brengen, en een behandeling leren geven met de chakra stemvorken op het lichaam. (chakra fonoforese) Op de tweede dag gaan we werken met de stemvorken op de voeten en de wervelkolomlijn van de voeten. (fonoreflex)

Ik werk met kleine groepen. Dat is omdat ik je graag persoonlijke aandacht wil geven en omdat het diepgaande processen kunnen zijn. Het is bij mij thuis, kleinschalig en elke workshop dag zal weer iets anders zijn. Dat is afhankelijk van wat de trillingen teweeg brengen, persoonlijke 'issues' en vragen. Je bent helemaal welkom, precies zoals jij bent.

Je kunt op deze dagen mijn stemvorken sets werken.


De workshops die nu gepland staan zijn vol.

Op dit moment zijn er geen nieuwe workshops gepland waar nog plekjes beschikbaar zijn.

Binnenkort zal ik nieuwe datums online zetten. Je kunt je wel aanmelden als belangstellende.

Ik zal na januari vier losse dagen aanbieden, zodat je na de basisdag kunt kiezen welke vervolg dagen je wilt volgen. 

Basisdag - Chakra stemvorken healing via het lichaam.

Vervolgdag 1-  Planeten Stemvorken healing via het lichaam

Vervolgdag 2 - Stemvorken healing via de voeten ,waar we werken op de onderkant van de voeten en het combineren met een ontspannen chakra voetmassage.

Vervolgdag 3 - Pas na de basisdag en het volgen van vervolgdag 2, stemvorken healing via voeten, kun je meedoen met de vervolg workshop Fonoreflex, het werken met de chakra stemvorken op de wervelkolom lijn aan de binnenkant van de voeten. Dit is een specialisatie.

Na het volgen van deze vier dagen krijg je een certificaat als basis healer met de stemvorken. dat maakt je nog therapeut en zeker geen teacher. Je mag eerst veel praktijkervaring opdoen. 

Deze prachtige dagen vragen om een investering van 195 euro per dag. Na vier dagen en het geven van een aantal oefensessies, kun je deze sessies aanbieden in een praktijk ter ontspanning en om stress los te laten.

Er komt een oefengroep voor studenten /deelnemers waar we ook nog met andere frequenties gaan werken, gaan oefenen en ervaring op gaan doen met dit magische werk. Ik begeleid je om een stevige basis in jezelf te vinden, zodat je vol vertrouwen kunt gaan werken met de stemvorken.

Ook ga ik in 2024 weer (sound)healing avonden organiseren, voor ontspanning, innerlijke rust en meer balans. zodra ik een geschikte locatie heb gevonden voor een groep tot 12 deelnemers (in eerste intantie) zal ik de datums online zetten. Deze evenementen zullen één of twee keer per maand plaats vinden. 
E-mailen
Bellen
Info