TSR SESSIES EN FREQUENTIE HEALING


Workshops werken met stemvorken - Fonoforese & Fonoreflex


Fonoforese is het werken met de helende trillingen van stemvorken. In de tweedaagse basis workshop gaan we leren hoe we de chakra stemvorken in kunnen zetten, met als doel dat we door deze behandeling onze ontvanger een staat van diepe ontspanning aan kunnen bieden, waarin er stress losgelaten kan worden en er meer rust en balans in het systeem van deze ontvanger ontstaat.

Stemvorken kun je heel precies plaatsen. De trilling trilt dan diep in het weefsel door, daar waar je vingers bijvoorbeeld niet bij kunnen komen, maar ook heel subtiel, bijvoorbeeld in de aura, het energieveld om je heen, dan niet direct zichtbaar is, maar wel invloed heeft op hoe jij je voelt.

Op de eerste dag gaan we kennis maken met de stemvorken, ons eigen energetische veld tot rust brengen, en een behandeling leren geven met de chakra stemvorken op het lichaam. (chakra fonoforese) Op de tweede dag gaan we werken met de stemvorken op de voeten en de wervelkolomlijn van de voeten. (fonoreflex)

Ik werk met kleine groepen van maar twee deelnemers tegelijkertijd. Dat is omdat ik je graag persoonlijke aandacht wil geven en goed wil kunnen begeleiden. Het is bij mij thuis, kleinschalig en elke workshop dag zal weer iets anders zijn. Dat is afhankelijk van wat de trillingen teweeg brengen, persoonlijke 'issues' en vragen.

Je kunt op deze dagen mijn stemvorken sets werken. Deze dag zijn van 10.30 uur tot 16.30 -17.00 uur.


De tweedaagse basis workshop, Fonoforese en Fonoreflex, wordt gegeven op 

5 en 6 januari, VOL

7 en 8 maart, VOL

28 en 29 maart, VOL 

16 en 17 mei, VOL

13 en 14 juni

4 en 5 juli

12 en 13 september 

Je bijdrage voor deze tweedaagse workshop is 375 euro, inclusief lunch, boek en reader.


Losse basisdag - Fonoforese/ chakra stemvorken healing via het lichaam (dit is de eerste dag van de tweedaagse basis workshop)

2 mei, VOL

5 september

Je bijdrage voor deze dag is 195 euro, inclusief lunch en reader.


Vervolgdag - Planeten stemvorken workshop

Een hele bijzondere dag, waar we gaan werken met de planeten stemvorken. We hoeven geen astrologen te zijn om met deze oerkrachten te kunnen werken. We kunnen onze ontvangers aan de hand hun sterrenbeeld hun eigen basis frequentie laten horen en voelen, waardoor de eigen innerlijke kracht geactiveerd wordt. We leren ook een hele ontspannen sessie te geven (en te ontvangen) via het lichaam met zeven verschillende stemvorken. We nodigen het lichaam uit om in de eigen kracht te komen en meer balans te ervaren. We gaan ook meer klachten gericht werken op deze dag.

Je kunt weer met mijn stemvorken set werken en het is inclusief lunch en een korte reader

26 maart, VOL

6 september

Je hebt dan wel de tweedaagse basis workshop of de losse basis dag gedaan bij mij.

Je bijdrage voor deze dag is 195 euro, inclusief lunch en reader.


Vervolgdag - Solfeggio frequenties 

De Solfeggio frequenties zijn mystieke frequenties, die al voorkwamen in de oudheid. In de Gregoriaanse gezangen werden ze gebruikt en bezongen. Dat gaf en geeft bijzondere effecten en een helende energie. In het boek ‘The healing codes for the biological Apocalypse’ wordt omschreven dat deze frequenties kunnen zorgen voor de omwenteling naar een nieuwe wereld, een tijd van vrede en liefde. Het werken met de stemvorken van deze frequenties gaat minder over plaatsing en ‘regels’ dan in de basis workshops, maar vooral over het volgen van je intuïtie, echt leren luisteren en het werken in de aura.
Ook het lichaam komt aan bod, en we leren een sessie te geven en te ontvangen.

Je bijdrage voor deze bijzondere en nieuwe dag is 195 euro, inclusief lunch en reader.E-mailen
Bellen
Info