VOOR ONTSPANNING EN HET LOSLATEN VAN STRESS


Workshops werken met stemvorken - Fonoforese & Fonoreflex


Fonoreflex is het werken met de helende trillingen van stemvorken. In de basis workshop gaan we leren hoe we de chakra stemvorken in kunnen zetten op het lichaam, met als doel dat we door deze behandeling onze ontvanger een staat van ontspanning aan kunnen bieden, waarin er stress losgelaten kan worden en er meer rust en balans in het systeem van deze ontvanger ontstaat.

Wij leven in een hectische maatschappij waar er veel van ons wordt gevraagd en er veel prestatiedruk is. Veel mensen voelen zich daardoor ‘gejaagd’ en kunnen niet tot rust komen, omdat het lichaam stress opslaat en ze daardoor niet kunnen ontspannen en vaak niet los kunnen komen uit hun drukke denkhoofd. Je raakt dan uit balans. 

Je zou het lichaam kunnen zien als een orkest en dan werken blokkades als een disharmonie. Alles is energie, trilling en frequentie. Alle organen, cellen, chakra’s enzovoort hebben hun eigen unieke trilling. Ook je gedachten hebben een trilling en frequentie. Er kan balans of disbalans zijn. Met deze hoge, ‘helende’ trillingen van de stemvorken kunnen we energie toevoegen aan chakra’s die een energietekort hebben en we kunnen ook de energie beter verdelen.

Stemvorken kun je heel precies plaatsen. De trilling trilt dan diep in het weefsel door, daar waar je vingers bijvoorbeeld niet bij kunnen komen, maar ook heel subtiel, bijvoorbeeld in de aura, het energieveld om je heen, dan niet direct zichtbaar is, maar wel invloed heeft op hoe jij je voelt.

Op de eerste dag gaan we kennis maken met de stemvorken, ons eigen energetische veld tot rust brengen, en een behandeling leren geven met de chakra stemvorken op het lichaam. Er is ook een vervolgdag, waarin we gaan werken met de stemvorken op de voeten en de wervelkolomlijn van de voeten. 

Ik werk alleen nog maar met kleine groepen, van twee deelnemers. Dat is omdat ik je graag persoonlijke aandacht wil geven en omdat het diepgaande processen kunnen zijn. Het is bij mij thuis, kleinschalig en elke workshop dag zal weer iets anders zijn. Dat is afhankelijk van wat de trillingen teweeg brengen, persoonlijke 'issues' en vragen. Je bent helemaal welkom, precies zoals jij bent.

Je bijdrage is 300 euro voor twee dagen. 

Deze tweedaagse workshop wordt op 17 en 18 maart weer gegeven. Deze workshop is vol. Je mag me wel een mailtje sturen om op de wachtlijst te staan of om je belangstelling door te geven. Dan zoeken we samen een nieuwe datum. De verdere datums voor 2023 volgen binnenkort. De laatste workshop van 2022 is op 9 en 10 november gegeven.

Op de pagina Ervaringen kun je een aantal reviews vinden over deze bijzondere workshops, die zowel een cadeau voor jezelf is en ook een fijne basis zijn om zelf sessies te kunnen geven met de stemvorken.

Je mag me informatie vragen of je aanmelden via inekemeraya@gmail. com of me appen of bellen op 0627526016.


E-mailen
Bellen
Info