HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST 

Ervaringen stemvorken healing sessies 


Goede zelfzorg…
Wanneer ik een week lang intens met een familie heb gewerkt en een uitvaart heb begeleid, zorg ik daarna voor een afspraak bij Ineke Meraya Buitenhuis.
Zij is een wizard met haar stemvorken. Heerlijk ontspannen liggen op haar massagebank op een mat van warme jade-steentjes. Alleen om die mat zou ik al een sessie bij haar plannen.
Maar er is meer.
Volkomen in afstemming voelt Ineke wat ik nodig heb en handelt daar ook naar. Ze heeft een boel kennis, ervaring, methodes en technieken in haar rijke rugtas zitten en altijd in combinatie met haar stemvorken. De ene keer bewerkt zij mijn trapezius met cup-technieken, massage en stemvorken. Dan zijn het lomi-lomi technieken op mijn onderrug met aansluitend een planeten-stemvorksessie.
Ik kan zo goed voelen dat de verfijnde geluidstrilling van de stemvorken de “hardnekkige uitvaart-restjes” los trilt in mijn systeem.
Inmiddels heb ik bij haar een tweedaagse workshop gevolgd in het gebruik van stemvorken zodat ik thuis bij mezelf en bijvoorbeeld bij mijn kinderen tussentijds kan opschonen. De kinderen vinden het heerlijk en ik trouwens ook. Inmiddels heb ik drie stemvorken die ik regelmatig gebruik.
Niet alleen uitgebreid douchen als ik thuis kom maar aansluitend ook een sessie bij Ineke zorgt ervoor dat ik vol energie en rust een nieuwe familie kan bijstaan in een moeilijke tijd. Dankjewel lieve Ineke!

Alma Guyt, uitvaartverzorgster.


Ik was voor Lomi Lomi training in Overijssel. Dat kwam mooi uit om eens te combineren met een afspraak met Lomi Lomi sister Ineke Meraya. Haar eerste en belangrijkste tool voor heling zijn stemvorken. Ik mocht er mee kennismaken vandaag. Zonder verwachtingen ging ik het aan.
WOW...zo krachtig, mijn lichaam reageerde intens op sommige frequenties.  Op een serie stemvorken die zogenaamd voor oude beschavingen staan als lemuria zakte ik volledig weg in diepe theta staat.
Mijn intentie werd volbracht. Ik voel me volledig terug in kracht en balans na de sessie. Ik kwam met brainfog binnen maar kristalhelder vertrok ik.
Lieve Ineke, zo zalig is het om iemand te ontmoeten die ook helemaal haar passie en roeping leeft. Als ik weer  helderheid zoek maak ik de reis zeker weer. Ik kan iedereen bij deze koningin van de stemvorken een sessie van harte aanbevelen.

Ricardo Balkhoven, Lomi Lomi leraar.


‘Zo bijzonder hoe je mensen ontvangt, Ineke.  Krachtig, dicht bij je eigen kern en tegelijk open en ontvankelijk voor de persoon voor je. Je tuned in en voelt de essentie van wie iemand is haarfijn aan. Ik voelde mij open en liefdevol ontvangen. Het was een behandeling op maat met prachtige diepgaande zang, een sjamanic drum, lomi lomi massage en stemvorken. Heel bijzonder. Ik voelde veel spanning en blokkades in mijn lijf. De behandeling heeft ontspanning gegeven en al een deel loslaten. De dagen erna ging de opschoning verder. Zowel fysiek als mentaal. Het voelt goed dat ik moeheid kan toelaten en niet meer constant aan sta. Het mag er zijn. Ik voel herstel in het hervinden van mijn energie en kracht. Het loslaten van zware energie van anderen, waar ik niet verantwoordelijk voor ben. Er is een bewustzijn of vertrouwen dat ik vanuit ruimte, rust en ontspanning mag onderzoeken wat mijn pad en zielsmissie is en dat ik grenzen mag aangeven als het te veel wordt. Ik mag mijn persoonlijke ruimte innemen en beschermen, zodat de energie van anderen minder hoeft binnen te komen en mij overspoelt. Hier ben ik mee aan het oefenen. Dank je wel Ineke Meraya voor jouw wijsheid, tools en een hele unieke rijke behandeling!’


Veel Liefde,
Melanie.


‘Ik heb twee verschillende sessies van Meraya mogen ontvangen. Elk van de sessies hebben me geholpen om even helemaal thuis te komen bij mezelf. Elke keer mochten stukjes blokkades aangeraakt en omarmd worden zodat het weer vrijer kon stromen in me. Zacht, ontspannen, helder, krachtig en stromend. Zo voelde ik me na de sessie. Of 't nu zingen, drummen of met haar keur aan stemvorken, of door haar aanraking was, het was precies op maat en fijn om te ontvangen!'


Dank je wel Meraya!
Cliënt Pieter.


Lieve Ineke,

Ik kan moeilijk omschrijven wat het met mij gedaan heeft, het woord  "dankjewel" lijkt niet in de buurt te komen met mijn gevoel hierover. Intens dankbaar, dat jij mij zingend verwelkomde, het gaat zo diep, ik moet steeds daaraan terugdenken en dan blijft het mij ontroeren.

Het voelt als thuiskomen. Vanuit het diepst van mijn hart. 

Dank je wel. 

liefs, Marieke Zondervan.


Hallo Ineke,

Ik heb vorige week bij jou een volledige transformatie ondergaan. Ik had nog wat op te ruimen en besef dat het elke keer nog weer nodig is, om in balans te blijven en vooral om dat te doen wat mijn hart mij ingeeft. De stemvorken hebben op mij een magisch effect. Elke sessie bij jou is weer anders en dat maakt ook dat jij uniek bent in wat je doet, de contrasten van geuren en zoveel technieken die jij in huis hebt maken mij een rijk mens van binnen en buiten. Ik wil je bedanken voor deze hele waardevolle healingsessie. Ik kom elke maand terug omdat het mij waard is om te investeren in mijzelf en ik hierdoor persoonlijk elke keer weer een groeiproces mag ervaren. Het is dus voor mij een enorme rijkdom om bij jou te mogen komen en ik kan mag ervaren/ leren om daadwerkelijk alles los te laten.

Juud.


Vandaag verder gegaan in mijn proces bij Ineke Meraya Buitenhuis met fonoforese (de trilling van stemvorken), de zachte aanwezigheid van Ineke en haar helende handen.
Ik voel me goed. Morgen nog weer meer opgeschoond om klanten te ontvangen.

Carolien.


Ik ben aan het na resoneren van de behandeling van Ineke Meraya Buitenhuis ...wauw, ongelofelijk wat hier mocht gebeuren. Mijn lichaam kon de verhoogde frequenties van dit moment even niet bijbenen. Door de healing van Ineke mocht mijn lichaam upgraden. Wauw, zo bijzonder vanochtend liep ik mechanisch het klopte niet en vloeide niet. Nu is alles weer zacht en vloeiend. Velen zullen misschien geen idee hebben waar ik het over heb en anderen zullen het herkennen. Naar Ineke Meraya wordt je 'geroepen' om daar heen te gaan....Je voelt dat je daar moet zijn. Dankbaar....

Geke Dijkhuis.


Hi lieverd, hier even een berichtje van mij.
Het gaat goed met me. Het stroomt weer. Ik voel van binnen vrede in dat er mag zijn wat er is. Een blij gevoel, verdriet of zelfs boosheid… er is geen weerstand meer, het mag er allemaal zijn en het is oké.
De pijn in de rug is weg, de heup/het bekken voel ik nog wel wat, maar is een stuk beter dan dat het was en de elleboog ook. En ook dat mag er zijn, omarmen zonder weerstand.
Ik was toch even bij mezelf vandaan en jouw sessie heeft me weer terug bij mezelf gebracht. En dat voelt heerlijk, ondanks de wiebelige energie van de volle maan.

Monique Meems.


We zijn behoorlijk moe.
Ik heb echt het gevoel dat m'n hele lijf verbouwd is. Veel lichter en meer in lijn met mijn energie.
Voelt voor ons allebeide erg goed dat we bij jou zijn geweest. ♥️

Ger en Ayla.


Gisteren was ik in ‘t leuke stadje Heino in ‘t prachtige Salland.
Daar werd ik hartelijk ontvangen en meegeleid naar boven, naar de fijne werkplek.
Na eerst wat te hebben gepraat kon ik gaan liggen.
Ik voelde me rustig en het voelde ook volkomen veilig om mij over te geven.
Ook het fysieke werd erin meegenomen, de klachten die mogelijk verband hielden.
Wat ik als Artrose zie en daarvoor wordt behandeld.
Mijn lichaam werd ook aangeraakt en bewogen.
Ik ervaarde het als fijn en boeiend. Meraya (Ineke) zag vaak iets voordat ik het benoemde.
Wat het bevestigde.
Helen met geluid, frequentie, de drum die diep doortrilde, de zang die diep binnenkwam. Het was één helend geheel.
Ik kon goed voelen dat er van alles gebeurde.. en dat dat nog verder gaat doorwerken.
Tot volledig in de Bron zijn en dat daar niets meer tussenstaat.
Luisteren naar de stem van de Bron. En mijn waarheid.
Dat was en is uiteindelijk mijn intentie.
Ik ben van mij Zelf.
Niets zweverigs aan.
En de pijnklachten zijn veranderd.
Dit is mijn beleving en ik besef dat dat voor iedereen uniek is.
Uniek opent en zich ontvouwt.
Dankbaar ga ik slapen.

Dani Ella.


Dankjewel voor de prachtige sessie. Na een dag of vijf voel ik nog steeds de doorwerking.
Ik vind het fijn om bij jou te zijn. Dat je geen oordeel hebt over mijn lichaam en mijn proces. Dat je liefdevol aanwezig bent en dat alles gewoon mag gebeuren.
Ik kwam voor een behandeling met de stemvorken, maar het was zóveel meer dan dat. We hebben eerst een stukje met mijn moeder opgesteld. Dat was blijkbaar nodig voor ik op de tafel kon gaan liggen. Ik raakte diep in mezelf, echt zó fijn. Ik hoefde niks te sturen (dat wil ik soms namelijk wel 😉 ), het ging gewoon vanzelf.
Dankjewel lieve Ineke Meraya! 💕


Saskia Kuiling.


Lieve Ineke


Dank je wel voor de bijzondere ervaring van vorige week.
Het doet veel met mn lijf. Ben twee dagen “gammel” geweest, maar dat zal nodig zijn om alles lekker op te ruimen. Na een paar dagen merkte ik dat ik ook aan het ontgiften ben.
Ben goed bezig met mijn eigen ruimte innemen en om eerst goed voor mezelf te zorgen.
Nu na een week merk ik dat mijn lichaam nog bezig is met het herstellen. Ik ben heel benieuwd wat het mij verder nog gaat brengen .
Dankjewel en ik kan eigenlijk niet wachten om weer een nieuwe afspraak te maken.


Liefs Ingrid.


‘Onwijs bedankt lieve Ineke😘
Nu thuis voelt mijn lichaam weer heel. Er stroomt energie door mijn benen, billen en heupen, het voelt heerlijk. Het was net of mijn onderstel niet meer bij mij hoorde. Nu wel.
Ik ben dankbaar🙏’

Marieke.


Hé lieve Ineke,
Ik ben je zo dankbaar nog voor vorige week. Ik ben zo rustig en kan veel effectiever te werk gaan. In mijn dagelijks leven en in mijn eigen praktijk.
Jouw sessie was magisch, met intense stemvorken die mij volledig geestelijk en lichamelijk gereset hebben.
Zo fijn, dat dit kan en mag met de intense aandacht en alles wat Ineke in haar rugzak heeft qua spirituele krachten’

Dankbaar.
Juud.


Ik heb de stemvork sessie van Ineke als bijzonder ervaren.
Tijdens het gesprek bij binnenkomst geeft Ineke het gevoel dat je thuiskomt in een warme sfeervolle praktijkruimte waar je even weg van alles bent.
Tijdens de sessie zelf luistert Ineke naar jouw lichaam wat er mag gebeuren.
Zelf heb ik alles over mij heen laten komen en kwam dingen tegen die ik dacht dat ze al weg waren.
Door ze toe te laten en advies van Ineke, heeft het een mooie plek gekregen.
De stemvorken doen hun werk daar waar het nodig is op een subtiele manier.
Heerlijk om te mogen ervaren.
Ik ga deze manier van behandelen leren bij Ineke om de zelf in mijn praktijk ook aan te kunnen/mogen bieden daar waar nodig is.
Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.

Warme groet, Peter.


‘Ineke heb ik ooit tijdens een mooie training leren kennen, waar we beide deelnemer waren. Ik had hinder van mijn voet en m’n spijsvertering. Ze behandelde mijn voet en rest v.d. week was de pijn weg en m’n spijsvertering liep als een trein.
Ik stap niet zo snel naar iemand toe voor een behandeling, maar onlangs weer de stap genomen om een op een maat doorgekregen behandeling te ontvangen van haar. Mooie inzichten gekregen.
Lichaam weer in juiste lijn, weldaad aan prachtige klanken en trillingen en frequenties mogen ontvangen. En heerlijk op de warme tafel. Ontspannen in de auto nadien.
In de week erna kwamen de processen op gang. Ik merkte veranderingen in mezelf, in m’n lichaam, maar ook in m’n omgeving. Pijn die opgeslagen zat in m’n lichaam werd naar buiten gedrukt……binnenin voelt het krachtig, dichter bij mezelf.
Bij Ineke kan ik in een soort overgave vertrouwen stappen wetende dat het veilig is. Niks hoeft of moet.
Hou van haar Puurheid!
Haar behandeling is een mooi cadeau wat ik mezelf heb gegeven en nu 2 weken verder nog steeds de uitwerking voel’
liefs, Moon.


Ervaring van een sessie;

Na drie dagen:

Het begint nu rustiger te worden. De storm in mij is gaan liggen

Het was heftig
Ik voel dat de hogere trilling door mijn lichaam aan het gaan is en aan het aarden is
Hierdoor komt mijn zicht op wie ik in essentie ben op gang, maar nu nog meer vanuit eenvoud
Ik laat je weten over hoe het verder ontvouwt
😇

Na zes dagen
Gisteravond voelde ik een verdere verandering
Iets in mij verschoof om te groeien en leren vanuit passie en niet meer uit noodzaak
Vreugde
Minder vatbaar voor drama en ellende
😘
Marjo van Estrik.


Ervaringen workshops Fonoforese


Hallo Lieve Ineke


Dank je wel voor de gastvrijheid en de mooie behandeling die jij ons heb geleerd.
Er is gelachen, gevoeld en hard gewerkt op allerlei manieren.
Bij de een wat heftiger dan bij de ander, maar beide hebben we zeker dingetjes losgelaten.
Ik vond ons ook een prachtig trio, daar bij jou in je praktijkruimte.
Hartelijk bedankt voor deze workshops en wat fijn dat we na jaren eindelijk elkaar ontmoet hebben.
En ja, spijtig dat we 2.5 uur uit elkaar wonen.
Dikke knuffel en tot wederziens.

Suzanne Hense.


Lieve Ineke,


Wat een prachtige tweedaagse workshop Fonoforese en Fonoreflex heb ik vorige week gehad bij jou. Waarbij jouw passie goed voelbaar was.
Met ruim de tijd om een mooie sessie te leren te geven, maar ook te ontvangen. Met liefdevolle begeleiding en aandacht en het ruim delen van jou kennis.
En wauw, wat een ervaring was dat. Niet echt in woorden te vatten maar ik ga het toch proberen.
Voor mij was dit mijn eerste sessie ervaring met de stemvorken terwijl Suus, de andere cursist, al wel ervaring had, wist jij dit mooi samen te voegen.
Twee dagen met de frequenties van de stemvorken heeft bij mij ontspanning gebracht en ook voelbaar blokkades opgelost. Zo mooi om te leren en ook ruim zelf te ervaren. Hoe het voelt als het niet stroomt en vervolgens te ervaren hoe mijn hele lichaam vibreerde.
Mijn ademhaling is veranderd. Ik heb al heel mijn leven een soort van omgedraaide ademhaling. Bij het inademen trek ik mijn buik in, en uit bij het uitademen. Ik houd mijn adem vast bij concentratie en het kost me altijd veel moeite dit bewust anders te doen en goed naar mijn buik te ademen. Net of ik er niet helemaal bij kan komen.
Bij de sessie gegeven door Suus, de andere cursist, gebeurde er veel en was jouw liefdevolle begeleiding voelbaar. Bij het 'nasudderen' op de heerlijke muziek en het bewust voelen van heel mijn lichaam gebeurde het volgende:
Een vraag aan mij gesteld door jou tijdens de sessie kwam bij me boven en op hetzelfde moment begon er buiten een meisje te gillen en vervolgens te huilen. Hierdoor kwam er bij mij direct veel emotie en realiseerde ik me dat ik eigenlijk sinds mijn kindertijd niet echt naar mijn buik heb kunnen ademen. Doordat ik veel ziek was, heb ook weinig herinnering aan deze tijd. Behalve het ongemak en dat ik weer ziek was vooral als er wat leuks gebeurde.
En WAUW! Ik haalde diep adem naar mijn buik en ik voelde het ook en hoe. Het gevoel dat ik er niet helemaal bij kon komen is volkomen weg. En nu is het voor mijn gevoel omgedraaid.
Bijzonder en magisch hoe AL-les meewerkt. Ik ben dus ook reuze enthousiast om ook zelf te gaan werken met de stemvorken en hun frequenties. En duik vol overgave in de wereld van de Fonoforese.
Een voor mij onvergetelijke beleving waarbij ik jou, Ineke, van harte kan aanbevelen.


Harte groet,
Gerie Mulder.


De stemvorkenworkshop heeft ervoor gezorgd, dat ik nu bekend ben met de werking van de stemvorken. Iets wat ik al lang op mijn verlanglijstje had staan. Het waren twee bijzondere en intense dagen, waarbij ik de krachtige werking van de stemvorken heb mogen ervaren en ondervinden. In twee dagen tijd heeft Ineke veel van haar kennis met ons gedeeld en ik ben blij dat ik de stemvorken nu op de juiste manier kan inzetten als waardevolle aanvulling in mijn praktijk.

Anuschka.


Ineens voelde ik uit het niets de roep naar de stemvorken. Het geven van frequentiehealing door het gebruik van stemvorken op lichaam en voeten, fonoforese, fonoreflex.
De roep bracht mij bij Ineke Meraya. Ik heb mij de afgelopen 2 dagen bij haar laten onderdompelen in haar kennis, passie en vooral haar wijze, hoe ze het brengt vanuit het diepst van haar wezen en haar persoonlijke liefdevolle aandacht. Intens dankbaar! Soms heb je het perfecte moment, de perfecte zielen en de perfecte locatie all in one ♡

Monique Schippers.


Heel dankbaar dat ik de opleiding bij jou hebben mogen volgen. Wat veel kennis hebben wij van jou op mogen doen.
De rust waarmee jij de cursus geeft is warm, en liefdevol. Ik heb meer inspiratie op mogen doen om mijn clientèle nog beter te kunnen helpen om bij hunzelf te mogen komen.
Dank je voor de fijne dagen.

Peter.


Je bent een hele fijne docent. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan.
Dank je wel.

Marijke.
E-mailen
Bellen
Info