HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEESTHallo lief mens, 

Je bent van harte welkom voor helende sessies in mijn praktijk in het mooie Heino. 

We leven in hectische tijden, waarin er veel van ons gevraagd wordt en veel mensen vooral leven vanuit hun hoofd en wat er allemaal 'moet'. Veel mensen ervaren stress. Er is veel prestatiedruk en veel mensen hebben last van fysieke klachten. Het kan ook zijn dat je niet tot rust kunt komen en dat je steeds "aan blijft staan", waardoor ontspannen niet meer lukt en er een disbalans tussen spanning en ontspanning ontstaan is. Het is dan heel belangrijk om meer gezonde keuzes voor jezelf te gaan maken.

Ik help je graag om weer in balans te komen en maak contact met je lichaam en je eigen zelfgenezende vermogen. Dat doe ik door helende trillingen aan jouw lichaam en je energetische systeem aan te bieden door het toepassen van stemvorken healing, zang en drum en de helende aanraking van mijn handen. 

We gaan altijd eerst even een gesprekje voeren over wat er bij jou speelt, en ik geef je een korte reading en deel mijn inzichten met je, als je dat wenst. (Zielscoaching) Daarna mag je heerlijk gaan liggen op een verwarmde mat met jadestenen en wordt elke helende sessie persoonlijk op jou afgestemd.

Jouw lichaam gaat reageren op de aangeboden trillingen en heelt zichzelf als het ware. Ik herinner je aan de heelheid die er in jou altijd aanwezig is en werk vanuit liefde, en dat is de basis waar veranderingen plaats vinden en je systeem tot rust kan komen. Er volgt dan een diepe ontspanning, meer doorstroming en je kunt weer aarden (gronden). Ik nodig je uit om deze healing en ontspanning te komen ervaren. En dat is geen luxe, maar vaak noodzaak om weer in balans te komen.

Maar één keer komen kan een begin zijn, maar echte veranderingen hebben tijd nodig. Op de pagina ervaringen kun je een aantal reviews lezen van ontvangers, maar persoonlijke ervaring is altijd het beste.

De sessies zijn geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.

Een uitgebreide sessie van 1,5 uur kost 100 euro. 

Het is ook mogelijk om een kennismaking sessie van een uur te reserveren voor 70 euro.

De sessies worden niet vergoed door een zorgverzekeraar, maar zijn een investering in jezelf.

Van harte welkom!

Ineke Meraya Buitenhuis.E-mailen
Bellen
Info