FREQUENTIE HEALING VANUIT HEELHEID Hallo lief mens, 

Wij leven in hectische tijden waarin veel van ons gevraagd wordt. Vaak is de balans tussen spanning en ontspanning ergens zoekgeraakt. Je kunt dan last krijgen van stress. Omdat het lichaam alle stress opslaat hebben veel mensen last van fysieke pijn. Ook kan het zijn dat je al langere tijd gewoon niet lekker in je vel zit, veel 'lastige' emoties ervaart of juist niks meer kunt voelen.

Frequentie Healing werkt met de helende trillingen van stemvorken, zang en drum healing…
Verder zal ik regelmatig mijn handen op je lichaam neerleggen om heling, ontspanning en warmte door te geven, waardoor je tot rust komt, meer in balans komt, en je energie weer gaat stromen. 

Lomi Lomi Healing Massage is een spiritueel georiënteerde vorm van helend lichaamswerk, waar je hele lichaam in vloeiende bewegingen gemasseerd wordt en waar je 'thuis' kunt komen in je lichaam en opgeslagen stress en blokkades los kunt laten.

Het lichaam is een kennis en blokkades drager en wil graag zijn/haar verhaal vertellen. Daarom zijn de boodschappen van je lijf en de emoties die loskomen leidend in de sessies. En gaan we de blokkades aanraken, zodat dat je daar doorheen kunt bewegen. Jouw lichaam weet zelf hoe dat moet. En ik assisteer je als dat nodig is. Dan komt er meer ruimte en meer balans. Je levensenergie gaat weer stromen. Je gaat weer meer voelen en komt weer thuis in jezelf. In jouw lijf, in jouw eigen frequentie.

Ik ontmoet je graag. Je bent van harte welkom, precies zoals je bent en met alles wat je draagt.
 

Ineke Meraya Buitenhuis.E-mailen
Bellen
Info