HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST 
Hallo lief mens, 


Alles is energie, en draagt een bepaalde frequentie en trilling. Ik zie het lichaam en ons energetische systeem als een orkest waar harmonie of disharmonie aanwezig is. Mijn specialisatie is het werken met klank, en dan in het bijzonder met stemvorken, maar ook met klankschalen en zang en drum healing. Deze therapie heet Fonoforese en ik combineer het ook met voetreflex, dan heet het Fonoreflex. Ook geef ik TSR sessies, een combinatie van massage en de-armouring en stemvorken.

Ieder mens heeft wel opgeslagen blokkades en last van stress. Bovendien leven we in bijzonder uitdagende tijden, waarin het lastig kan zijn om te blijven 'staan' en er volop uitdagingen zijn. Zeker voor (hoog)gevoelige mensen is het noodzaak om jezelf regelmatig op te (laten) schonen van negativiteit en blokkades en daardoor weer in je eigen frequentie te komen, en jouw eigen persoonlijke kracht weer te kunnen ervaren. 

Je bent van harte welkom om helende sessies te ontvangen in mijn praktijk. Ik werk vanuit de holistische visie dat lichaam en geest samen werken. 

Deze bijzondere sessie zijn heel ontspannend, maar hebben ook heel veel impact op hoe jij je voelt. Je hele systeem komt in balans, je wervelkolom wordt opnieuw uitgelijnd,  je denkende hoofd komt tot rust en er wordt veel stress en eventueel ook pijn en verkrampingen/ blokkades losgelaten.

Op de verschillende pagina's vind je meer informatie over de sessies. Je kunt je voorkeur voor een bepaalde sessie aangeven of het aan mij overlaten om een combinatie te maken op maat voor jou. Sowieso wordt elke sessie helemaal afgestemd op jou en is het een combinatie van klank healing en aanraking.

Op de pagina ervaringen - reviews kun je een aantal persoonlijk ervaringen lezen van ontvangers van deze bijzondere sessies. 

Ook geef ik workshops in het werken met de stemvorken en volgend jaar de jaartraining ' De Magie van Frequentie Healing' Je kunt voor informatie op de pagina stemvorken workshops kijken.

Wil jij een of meerdere sessies of meedoen aan een workshop of de jaartraining? Dan kun je me mailen, appen of bellen om een afspraak te maken. Van harte welkom!

Meraya Ineke Buitenhuis.E-mailen
Bellen
Info