HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST 

Fonoforese therapie

Fonoforese is het werken met de helende trillingen van stemvorken. Door helende trillingen toe te voegen aan jouw systeem kom je tot rust en meer in balans.

Fonoforese wordt ook wel toonpunctuur genoemd. Het zijn 'helende frequenties’ die aangeboden worden via het gehoor en ook via het lichaam.
De verschillende stemvorken hebben allemaal een eigen, unieke frequentie en toepassing.
Ik, Meraya Ineke, heb ongeveer 100 roestvrijstalen stemvorken en een aantal kristallen stemvorken. Daarmee geef ik helende sessies voor lichaam en geest.
Door de juiste toepassing krijg je weer harmonie in het lichaam.

De energie in het lichaam gaat weer stromen en je lichaam is weer in staat meer zelfherstellende werkzaamheden te verrichten.
Tijdens deze sessie kan ik ook zingen en voor je drummen, en raak ik je aan om healing door te geven.

Vaak combineer ik het werken op het lichaam ook met het behandelen van de voeten en verschillende punten op de voeten om de energie goed door te laten stromen en via de voeten en voetreflexzonetherepie blokkades op te heffen. Deze combinatie heet Fonoreflex.

Elke sessie wordt persoonlijk afgestemd en op maat gemaakt voor jou, jouw blokkades en wensen zijn het uitgangspunt.

Mijn manier van werken vanuit persoonlijke afstemming betekent dat jij altijd de beste sessie krijgt die jij kunt ontvangen in het moment. Mijn intuïtie en heldere vermogens, samen met veel gedegen opleiding, medische basiskennis en jarenlange ervaring maken dat jij een sessie krijgt die uniek, diepgaand en veilig is. Ik zal je altijd het beste geven wat er mogelijk is in het moment en afgestemd op wat jij kunt ontvangen. 

Wat het je oplevert?

Meer rust en balans

Diepe ontspanning 

Verminderen van fysieke klachten

en meer...

 Je kunt op de pagina ervaringen - reviews verschillende ervaringen lezen van een aantal ontvangers van deze unieke sessies.

Een uitgebreide persoonlijke healing sessie met Fonoforese therapie sessie kost 120 euro (vanaf juli 2024)
Je kunt me contant betalen, via een tikkie of het overmaken op mijn rekening.
Deze sessie zijn geen vervanging voor reguliere geneeskunde, maar een prachtige aanvulling.E-mailen
Bellen
Info