HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST 

TSR sessie  

Een TSR sessie is een diepgaande sessie waar ik massage, zachte de-armouring (ontpantsering) en stemvorken / Fonoforese combineer. 

TSR werkt op diepe lagen en zowel op je fysieke lichaam, je mentale laag, je emoties, en je spirituele laag. Ik werk vanuit heelheid en liefde en daardoor kan jouw lichaam opgeslagen blokkades loslaten, waardoor er veel bedekte en bevroren levensenergie opnieuw gaat stromen.

Allemaal zijn we ooit geboren en hebben we in ons leven dingen meegemaakt die zich vastgezet hebben in ons lichaam. Ons lichaam 'kapselt' deze blokkades in en dat kan zorgen voor fysieke pijn, verkrampingen en bevroren delen, waar we juist heel weinig voelen. Ook kan het zijn dat je, zeker als je 'hoog' gevoelig bent, dan je voeten moeilijk kunt voelen, omdat je verbinden met het 'hogere' dan gemakkelijker lijkt, maar uiteindelijk is dat een vlucht. We hebben het hier op Aarde te doen in dit fysieke lijf!

Door deze intensieve sessie kom je weer in je eigen lichaam en in je eigen energie. Het kan wel pittig zijn en daarom mag je echt goed voor jezelf zorgen na deze sessie. Water drinken en rust nemen, zodat alles kan integreren. 

Hoewel één sessie veel in beweging kan brengen, voor een echt diepgaand resultaat is een traject van minstens vijf sessies het meest helpend en helend. Ik raad je dan aan om één keer per maand te komen. Een quick fix is niet mogelijk en heling is een kwestie van langere tijd, een persoonlijke reis naar 'binnen', waar je ook inzichten krijgt in jouw eigen handelen en angsten. dan krijg je meer grip op je leven. Alleen jij kunt uiteindelijk jouw leven veranderen, als dat je wens is. Ik kan je daar een stuk in begeleiden. Met liefde. 

Een TSR sessie kost 150 euro. (vanaf juli 2024)

Je kunt me contant betalen, via een tikkie of het overmaken op mijn rekening.

Deze sessie zijn geen vervanging voor reguliere geneeskunde, maar een prachtige aanvulling.

E-mailen
Bellen
Info