HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST

Voetreflexzonetherapie


Bij voetreflexzonetherapie gaan we ervan uit dat de reflexzones die op de voeten aanwezig zijn, corresponderen met met alle botten, organen, klieren en andere delen van het lichaam. Het is een heel oude geneeswijze, die bijvoorbeeld in het oude China al ongeveer 5000 jaar wordt toegepast en zowel voor het verbeteren van fysieke klachten ingezet wordt, maar ook preventief.

Door het met aandacht masseren van de voeten ontspant het lichaam. Het geeft een verbetering in de doorbloeding en heft blokkades op. Voetreflexzonetherapie brengt het lichaam opnieuw in balans.

Het menselijk lichaam is een goed afgestelde machine. Elk onderdeel functioneert optimaal en alle onderdelen werken samen. Dan is het lichaam perfect in balans. Maar raakt één onderdeel 'defect', dan kan het lichaam wel door werken maar niet optimaal functioneren. Er is dan een disbalans. Er ontstaan dan klachten.

Ongeveer 75% ( misschien zelfs meer?) van de hedendaagse aandoeningen kan worden toegeschreven aan stress en spanning... 

Voetreflexzonetherapie helpt om het hele lichaam weer in balans te krijgen. Door deze behandeling wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Voetreflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebied. Het is een therapie die voor iedereen voor ontspanning en heling kan zorgen.

In de sessies die ik geef combineer ik de 'westerse' voetreflexmassage en de Chinese voetreflex  (Chinflex). Het is een hele ontspannende sessie, waarin pijnpunten die aangeraakt worden op kunnen lossen. Deze sessie wordt ook nog gecombineerd met de trillingen van stemvorken, wat het uniek maakt (Fonoreflex) en waardoor je geblokkeerde energie weer door gaat stromen. Je kunt helemaal tot rust komen en voelt je na de sessie vaak 'herboren' en meer aanwezig in je lichaam. (gegrond)


Deze sessie is geen vervanging van reguliere / medische behandelingen maar een prachtige aanvulling.


E-mailen
Bellen
Info