HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST    

Over Meraya

Ik ben geboren in 1967 in Oldemarkt. Een gevoelig meisje wat al jong veel dingen aanvoelde. De naam die mijn ouders mij gaven is Ineke (zo mag je me ook noemen), en de spirituele naam die ik in 2013 ontving is Meraya.

Vanaf mijn veertigste levensjaar ben ik begonnen met massage en voetreflex opleidingen en daar ging er een nieuwe wereld voor me open. 

Wat mij echt persoonlijk diep geraakt heeft zijn de trillingen van stemvorken en klankschalen. Toen ik in een weekend van mijn opleiding tot voetreflexzonetherapeut voor de eerst voelde wat dat in beweging bracht, was ik meteen diep onder de indruk en wist ik dat ik hier heel graag mee wilde werken. Toen ben ik alle workshops Fonoforese gaan volgen bij Ronne van den Hurk, waar ik ook de stemvorken bestel (www.magna-mater.nl) en ben ik zelf Teacher geworden. Ronne geeft zelf al jaren geen workshops meer, maar er zijn een paar Teachers in Nederland die dat wel doen en op haar website te vinden zijn, waarvan ik er een ben. 

Het werken met de stemvorken vind ik echt magisch... De stemvorken brengen blokkades in beweging op een pijnloze wijze en het is heerlijk om te ontvangen en ook heel ontspannend om te geven.

De opleidingen die ik zelf gevolgd heb zijn onder andere:

Fonoforese de basis, Fonoforese en chakra's, Fonoforese en voetreflex, Fonoforese en planeten en Solfeggio frequenties (Ronne van den Hurk, Magna Mater)

Voetreflexzonetherapeut (Sonnevelt Opleidingen)

Chinflex, alle workshops (Total Health)

Klassieke massage (Lavandula)

Lomi Lomi Healing Massage (Ricardo Balkhoven)

Dorn therapie ( Idelette Eijgelaar en Jeannet Botter) 

Theta healing (Theta instituut Nederland)

Soul Body Fusion (Urpi Chai, Arno van Dijk)

Avatar van Synthese, Healer en Teacher (Lotusjoy)

Access Bars (Marloes Valkering en Marjan Laning)

Medische Basiskennis (Sonnevelt Opleidingen)

Zielscoach (Eline Vrolijk)

Opstellingen / systemisch werk - OMPT (Licht en de Boer)

Basis cursus werken met klankschalen (De Klankziel, Dorien Osinga)

Verder ben ik getrouwd met mijn lieve man Freddie en hebben wij twee lieve, inmiddels volwassen, dochters, waar ik veel van houd en houd ik ook van leuke dingen doen met vrienden en familie. En ik ga elke dag wandelen en fietsen met onze hond Indy. Heerlijk buiten, in de natuur. 

Ik bewandel dit pad vanuit liefde en heelheid.

In mijn fijne ruimte in Heino ontvang ik je graag voor helende sessies en workshops.

Meraya Ineke Buitenhuis.

Ik ontdekte dat lichaam en geest samenwerken en dat echte heling op beide gebieden plaats moet vinden om werkelijk blijvende veranderingen te kunnen krijgen. 

Er vond een transformatie plaats in mijzelf en in mijn werkwijze. Van wat hardere massagevormen ben ik naar een zachte aanpak gegaan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Met respect voor het lichaam en de aanwezige blokkades. Jij bent het startpunt en wat jouw verlangens zijn, zowel fysiek als psychisch / emotioneel.

Nu kan zeggen dat het plaatje voor mij compleet is. Ik weet eindelijk wie ik ben en wat ik wil. Leven vanuit Liefde is mijn motto. Niets is voor niets geweest en ik voel me dankbaar voor alle lessen die op mijn pad kwamen. 

Verder houd ik van lezen, wandelen, de natuur, zingen, drummen, dansen, yoga, sauna, genieten van leuke dingen doen, en van mijn werk. En vooral van Freddie en mijn kinderen. 

Als ik jou frequentiehealingen of fonoreflex mag geven om meer in balans te komen en je opgeslagen blokkades los te laten... weet dan dat je helemaal welkom bent. 

Vanuit oneindige Liefde,

Ineke Meraya.E-mailen
Bellen
Info